Till er alla….

…från Cvea Media AB!

Ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt år önskar vi alla våra kunder och alla er andra också!

Det har varit ett innehållsrikt år med mycket nytt att lära för mig, Cicci Wik. Summerar jag hur det har gått så har det visserligen varit ett och annat missöde på vägen, men i stort har det gått över förväntan. När ett problem dyker upp finns det ju bara en sak att göra och det är att lösa det efter bästa förmåga, så är det ju.

God hjälp

Det digitala arbetet som måste utföras innan slutprodukten är klar, en trycksak, ett visitkort, en affisch, ett tryck på en tröja eller en skylt. Detta var inget nytt under solen när jag tog över Palle Media. Det har jag gjort sedan 2005.

Det mesta om hur inställningarna ska göras i maskinerna lärde jag mig under september månad 2016, då jag pryade hos Palle Media. Det jag inte lärde mig då har jag löst ändå. Det finns ju manualer och Youtube.

Dessutom finns Pål och Anita, som drev verksamheten före mig, aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller en liten chatt på Messenger. Vilket jag är mycket tacksam för!

Online

Planerna på att göra affärer online har tyvärr dragit ut på tiden. Innan jag sjösätter en webbshop vill jag vara helt klar över att den fungerar perfekt. Det är jätteviktigt!

– Fast lite otålig är jag ju, jag vill få klart detta…

Lokalgalleri

Ett entré-galleri har börjat ta form också. Precis innan för dörren i butiken ska väggarna bli till ett galleri. Men det går också långsamt. Arbetet i verksamheten måste gå före, arbetet med detta får ske på lediga stunder….

Goa medarbetare

Under året som gått har jag fått mycket hjälp av mina ”medarbetare” också. Just nu, har jag två goa tjejer som kommer några timmar i veckan och ger mig ett och annat handtag. Utan dem hade det varit väldigt mycket mer för mig att göra och det hade blivit både ensamt och inte lika roligt. Tack för att ni finns, tjejer!! <3

Nu ser jag med tillförsikt fram emot att göra om verksamheten så att det blir så bra det kan bli, både för mig och för mina goa kunder!

Hälsar
Cicci Wik
Aktiebolagsägare och frilansredaktör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *